Αρχική Σελίδα Νέα

Ηλιοφώτιστης τεχνολογίας WG-027 επαγγελματικότερης από OPTEX bx-80N στη λειτουργία

Πιστοποίηση
καλής ποιότητας Ελεγχόμενος συναγερμός διαρρηκτών για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας Ελεγχόμενος συναγερμός διαρρηκτών για τις πωλήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Τα ηλιοφώτιστα προϊόντα είναι κάνω--Κίνα, αλλά πολύ περισσότερο από «ΕΚΑΝΕ στην ΚΙΝΑ»! Είναι πραγματικά επαγγελματικός στα προϊόντα συναγερμών παρείσφρυσης ειδικά στους ανιχνευτές κινήσεων: εσωτερικός/υπαίθριος, συνδεμένος με καλώδιο/ραδιόφωνο, ασυλία κουρτινών/κατοικίδιων ζώων/ευρέως γωνία κ.λπ.

—— John-νότια Αφρική

Ηλιοφώτιστος με κάνει ικανοποίησε και στην ποιότητα και την τιμή! Θα επιθυμούσαμε να το μεταχειριστούμε ως κινεζικό εργοστάσιό μας! Ακόμη και διοργανώνουμε το εργαστήριό μας στην Ιταλία, αλλά θα ήθελα όλα που τελειώνουν σε ηλιοφώτιστο λόγω της επαγγελματικής πείρας και της λειτουργίας του!

—— Saverio: Ιταλία

Όπου υπάρχει παραγωγή, υπάρχει βέβαιος να είναι με τα προβλήματα! Μερικοί κινεζικοί προμηθευτές μας αφήνουν μόνο όταν εμφανίζονται τα προβλήματα, ΗΛΙΟΦΩΤΙΣΤΟΣ είναι πολύ αρμόδιος και δεν ανησυχεί για τα προβλήματα, προσπαθεί να το βρεί και να προσφέρει την καλή λύση το συντομότερο δυνατόν! Συμπαθούμε αυτό το είδος υπηρεσίας και είναι αντάξιο της ΗΛΙΟΦΩΤΙΣΤΗΣ γρήγορης ανάπτυξης!

—— Antonio: Πορτογαλία

Καλό προϊόν! Μπορείτε πάντα να μας καταστήσετε πολύ ευτυχείς με τη λειτουργία της: το ηλιακό αγαθό δαπανών, καλό, αντι αγαθό μασκών ασυλίας κατοικίδιων ζώων, το μάρκετίνγκ μας πετά…

—— Tomasz

Είμαι Online Chat Now
επιχείρηση Νέα

Ηλιοφώτιστης τεχνολογίας WG-027 επαγγελματικότερης από OPTEX bx-80N στη λειτουργία

Ηλιοφώτιστης τεχνολογίας WG-027 επαγγελματικότερης από OPTEX bx-80N στη λειτουργία

Ηλιοφώτιστος είναι ο πρώτος και ο μόνος κατασκευαστής της παραγωγής του υπαίθριου ανιχνευτή κινήσεων συναγερμών διπλός-κουρτινών OPTEX bx-80N, αυτό είναι με τις πλήρεις λειτουργίες εκείνο το bx-80N με:

* Με 4 ζώνες ανίχνευσης για την προστασία πεζουλιών, διαδρόμων και παραθύρων.

*With ένας βομβητής μέσα στο οποίο μπορεί να στείλει τον ήχο ΜΕΛΙΣΣΩΝ ΜΕΛΙΣΣΩΝ όταν προκαλείται ο συναγερμός

*With 2 προστασία πλευρών, κάθε πλευρά 12m, σύνολο 24m.

Και επίσης είναι με τη μοναδική λειτουργία:

Αντι μάσκα! Η αντι μάσκα της είναι με περίπου 30cm και θα στείλει τον ειδικό ήχο και θα προκληθεί επίσης εάν ο ανιχνευτής καλυφθεί viciously.

Στην έκθεση, μια πιό προηγμένη νέα έκδοση σε αυτό το πρότυπο με το ακουστικό τσιπ που μπορεί να στείλει τη σύσταση φωνής» καμία καταπάτηση» θα είναι επίσης διαθέσιμη.

Χρόνος μπαρ : 2015-10-26 21:25:57 >> κατάλογος ειδήσεων
Στοιχεία επικοινωνίας
Sunlit Technology (HK) CO.,Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Wilson

Τηλ.:: 86-769-82623883

Φαξ: 86-769-84553231

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)