Αρχική Σελίδα

Sunlit Technology (HK) CO.,Ltd

Σχεδιάγραμμα επιχείρησης

 

Ηλιοφώτιστη Co. εξοπλισμών ασφάλειας, ΕΠΕ (Dongguan) (με το όνομα γραφείων του HK: Η ηλιοφώτιστη Co., το ΕΠΕ τεχνολογίας (HK)) γεννήθηκαν και μεγάλωσαν για να είναι ένας διεθνείς υπεύθυνος για την ανάπτυξη και κατασκευαστής των προϊόντων ασφάλειας και των έξυπνων εγχώριων συστημάτων από την αρχή του αιώνα 21. Στην προηγούμενη δεκαετία ετών, έχουμε αφιερωθεί στο στόχο «να ενισχύσει η παγκόσμια αίσθηση της ασφάλειας και η πεποίθηση των ανθρώπων της ποιότητας ζωής. Ηλιοφώτιστος έχει επιμείνει στις καινοτόμες έρευνες και τις σημαντικές ανακαλύψεις κάτω από τα ακριβή «5S» πρότυπα διαχείρισης και ποιοτικής επικύρωσης ISO9001.

Κάτω από τη συνεχή σκληρή δουλειά του προσωπικού, έχουμε διευρύνει τη γραμμή παραγωγής από το συνδεμένο με καλώδιο συναγερμό παρείσφρυσης στον ασύρματο συναγερμό διαρρηκτών, το συναγερμό πυρκαγιάς, το CCTV, DVR, το έξυπνο εγχώριο σύστημα κ.λπ., τα περισσότερα από τα προϊόντα είναι κατάλληλα με το CE, Συμβούλιο Πολιτιστικής Συνεργασίας, FCC αδιάβροχη και πρότυπα RoHs. Η καλή ποιότητα, η αληθινή ειλικρίνεια, η υψηλή πίστωση & οι ανταγωνιστικές τιμές έχουν τη βοήθεια για να μας ωθήσουν καθιέρωση το δίκτυο διανομής μας σε όλους ευρωπαϊκό, την Ασία, την Αφρική, τη Νότια Αμερική κ.λπ.

Και επιλέγουμε τους εξοπλισμούς και τα συστατικά από τις παγκοσμίως διάσημες επιχειρήσεις εμπορικών σημάτων τέτοιες

σαν Rubycon, Samsung, Siemens, Perkinelmer, Nicera, ST κ.λπ., η αποτελεσματικότητα των υλικών τους γυρίζει για να είναι σταθερότητα των προϊόντων μας! Και η δύναμη του εμπορικού σήματός τους αποδεικνύει την ειλικρίνια & τη φήμη μας!

Επιλέξτε την ασφάλεια, επιλέξτε ηλιοφώτιστο!

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

 

Ιδρυμένος ως εργαστήριο σε Dongguan από το 2002 από 3 ανθρώπους, μεταξύ ποιοι 2 χρησιμοποιήθηκαν για να λειτουργήσουν σε C&K και τη διάσημη επιχείρηση εμπορικών σημάτων στην Κίνα. Από την αρχή, τα κύρια προϊόντα είναι ακτίνες πισινών, 2/3/4 ακτίνων και απλοί ανιχνευτές pir. Ηλιοφώτιστος που αφιερώνεται στην Ε&Α της επιτροπής ελέγχου, του CCTV, dvr και του τηλεοπτικού τηλεφώνου πορτών βαθμιαία και της ετήσιας προώθησης έχει αυξηθεί από 0.5-7 εκατομμύρια τώρα. Η περιοχή κάλυψης συμπεριλαμβανομένου παγκοσμίως και επίσης έθεσε τους μόνους πράκτορες σε μερικές χώρες.

Sunlit Technology (HK) CO.,Ltd Sunlit Technology (HK) CO.,Ltd Sunlit Technology (HK) CO.,Ltd Sunlit Technology (HK) CO.,Ltd Sunlit Technology (HK) CO.,Ltd
1 2 3 4 5
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Ωκεανία

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Εξαγωγέας

Πωλητής

Μάρκες : ΗΛΙΟΦΩΤΙΣΤΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΊΑ

Αριθμός Υπαλλήλων : 40~50

Ετήσιες πωλήσεις : 5 Million-7 Million

Ιδρύθηκε Έτος : 2002

Εξαγωγή pc : 80% - 90%

Mainland company name: Dongguan Sunlit Security Equipments Co., Ltd

Factory area: 2000 square meters

OEM Experience: More than 10 years

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

καλής ποιότητας Ελεγχόμενος συναγερμός διαρρηκτών για τις πωλήσεις καλής ποιότητας Ελεγχόμενος συναγερμός διαρρηκτών για τις πωλήσεις καλής ποιότητας Ελεγχόμενος συναγερμός διαρρηκτών για τις πωλήσεις καλής ποιότητας Ελεγχόμενος συναγερμός διαρρηκτών για τις πωλήσεις